Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

Overnachting boeken bij Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof en boek direct.

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof is een Hotel in Berg en Dal. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Berg en Dal terwijl je bij Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof verblijft. Op de website van Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof is een luxe hotel gelegen op een prachtig landgoed nabij Nijmegen en tussen de heuvels van Berg en Dal. Het hotel biedt ruime en comfortabele hotelkamers, een à la carte restaurant en een dakterras met panoramisch uitzicht. Gasten kunnen genieten van ontspanning in de sfeervolle lounge met open haard. Het hotel is ideaal gelegen voor fiets- en wandeltochten en biedt diverse mogelijkheden voor ontspanning. In de omgeving kunnen gasten het Vrijheidsmuseum bezoeken, het centrum van Nijmegen verkennen of ontspannen in de thermaalbaden van Sanadome. Het hotel beschikt ook over feest- en vergaderzalen en biedt verschillende arrangementen aan, zoals het Fiets & Wandel Arrangement en het Burgers Zoo Arrangement. Het restaurant serveert heerlijke gerechten met seizoens- en streekgebonden producten. Gasten kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen van het hotel.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Fletcher+Landgoed+Hotel+Holthurnsche+Hof/@51.8141001,5.9300539,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c70960fd087783:0x1408f7b6a43f870c!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.8141001!4d5.9300539!16s%2Fg%2F1tj20s3_?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Berg en Dal? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Berg en Dal pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Berg en Dal
  2. Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

Meer in Berg en Dal

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl