Vakantieboerderij de Holdeurn

Overnachting boeken bij Vakantieboerderij de Holdeurn? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Vakantieboerderij de Holdeurn en boek direct.

Vakantieboerderij de Holdeurn in Berg en Dal

Vakantieboerderij de Holdeurn is een Groepsaccommodatie in Berg en Dal. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Berg en Dal terwijl je bij Vakantieboerderij de Holdeurn verblijft. Op de website van Vakantieboerderij de Holdeurn vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Groepsaccommodatie. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Vakantieboerderij De Holdeurn is een ideale plek om het Rijk van Nijmegen te verkennen. Gelegen in het heuvelachtige Berg en Dal, biedt deze vakantieboerderij een veelzijdige omgeving met onder andere stuwwallen, bossen, rivieren, heuvels en historische gebouwen. Gasten kunnen de omgeving te voet of per fiets verkennen. De accommodatie bestaat uit mooie en schone huisjes met een fijne veranda. De gastwaardering is gemiddeld 4,6 van 5, gebaseerd op 24 waarderingen. Gasten prijzen met name de lieve gastheer, de fantastische groepsruimte en de flexibele instelling. Velen geven aan zeker terug te komen naar De Holdeurn.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Vakantieboerderij de Holdeurn, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Vakantieboerderij de Holdeurn? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Vakantieboerderij+de+Holdeurn/@51.8159864,5.9303819,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c70bd885297c9b:0xf2a7670c0c7d3f72!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.8159864!4d5.9303819!16s%2Fg%2F1tgyvydz?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Berg en Dal? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Berg en Dal pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Berg en Dal
  2. Vakantieboerderij de Holdeurn

Meer in Berg en Dal

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl