Hotel Baan

Overnachting boeken bij Hotel Baan? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Baan en boek direct.

Hotel Baan in Rotterdam

Hotel Baan is een Hotel in Rotterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Rotterdam terwijl je bij Hotel Baan verblijft. Op de website van Hotel Baan vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Baan is een comfortabel en schoon hotel gelegen aan het water van de Coolhaven in Rotterdam. Het hotel biedt optimale service voor zowel toeristen als zakenreizigers, met kamers die voorzien zijn van douche, toilet, smart-tv, radio, telefoon met wekservice en een haardroger. Er zijn ook kamers zonder douche of toilet beschikbaar. In de lobby kunt u later op de dag genieten van een kop koffie of thee. Het hotel biedt de mogelijkheid tot online boeken via een beveiligde verbinding, maar ook reserveren zonder kredietkaart is mogelijk. Hotel Baan heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is gemakkelijk bereikbaar. Het hotel is ideaal gelegen voor een verblijf tijdens grote evenementen in Rotterdam, zoals het Eurovisiesongfestival in mei 2021. Het hotel heeft ook een lijst van laatste evenementen en nodigt gasten uit om Rotterdam te ontdekken. De contactgegevens van Hotel Baan zijn te vinden op de website.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Baan, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Baan? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Baan/@51.9092653,4.4535236,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4349308d43e07:0xd9dcf4cd560599f0!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9092653!4d4.4535236!16s%2Fg%2F12vrbgqsc?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Rotterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Rotterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Rotterdam
  2. Hotel Baan

Meer in Rotterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl