Hotel V Frederiksplein

Overnachting boeken bij Hotel V Frederiksplein? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel V Frederiksplein en boek direct.

Hotel V Frederiksplein in Amsterdam

Hotel V Frederiksplein is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Hotel V Frederiksplein verblijft. Op de website van Hotel V Frederiksplein vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel V Frederiksplein is een modern driesterrenhotel gelegen in het centrum van Amsterdam. Het hotel heeft 48 kamers en 6 V-Loft appartementen, ideaal voor langere verblijven en gezinnen. Er heerst altijd een intieme, ontspannen sfeer waar je vanaf de bank bij de open haard de stad kunt bekijken en een grapje kunt maken met het V-team. Het hotel biedt dagelijks een fantastisch ontbijt met de bekende liefde waar we om bekend staan. Daarnaast biedt het hotel ook een luxe regenjasverhuurservice in samenwerking met het Amsterdamse regenkledingmerk ByBrown. Voor gezinnen met kinderen heeft Amsterdam veel te bieden en het hotel is gunstig gelegen op loopafstand van de meeste bezienswaardigheden in de stad. Kortom, Hotel V Frederiksplein is een zeer handige en gastvrije keuze voor een verblijf in Amsterdam.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel V Frederiksplein, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel V Frederiksplein? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+V+Frederiksplein/@52.359217,4.8979958,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c60993b82b2b69:0xbee0b0ebe8acf236!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.359217!4d4.8979958!16s%2Fg%2F1tfbxnk1?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Hotel V Frederiksplein

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl