The Muse Amsterdam - Boutique Hotel

Overnachting boeken bij The Muse Amsterdam - Boutique Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van The Muse Amsterdam - Boutique Hotel en boek direct.

The Muse Amsterdam - Boutique Hotel in Amsterdam

The Muse Amsterdam - Boutique Hotel is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij The Muse Amsterdam - Boutique Hotel verblijft. Op de website van The Muse Amsterdam - Boutique Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het hotel ligt in het hart van de Museumwijk van Amsterdam en is omringd door culturele bezienswaardigheden. Het hotel is in 2016 volledig vernieuwd en biedt een binnenplaats, een lounge en rustige omgeving. De kamers zijn ingericht in de stijl van de Gouden Eeuw en zijn voorzien van airconditioning, een laptopkluisje, een minibar en een flatscreen-tv met satellietzenders en gratis wifi. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en het hotel biedt diverse voordelen voor gasten die rechtstreeks boeken, zoals korting, een flexibele uitchecktijd en dagelijkse aanvulling van de minibar.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van The Muse Amsterdam - Boutique Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij The Muse Amsterdam - Boutique Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/The+Muse+Amsterdam+-+Boutique+Hotel/@52.353142,4.880992,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609f0ee70f499:0xb53f1aa00c447b14!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.353142!4d4.880992!16s%2Fg%2F11cmpcyqzy?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. The Muse Amsterdam - Boutique Hotel

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl