Hotel Cafe Restaurant Abina

Overnachting boeken bij Hotel Cafe Restaurant Abina? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Cafe Restaurant Abina en boek direct.

Hotel Cafe Restaurant Abina in Amstelveen

Hotel Cafe Restaurant Abina is een Hotel in Amstelveen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amstelveen terwijl je bij Hotel Cafe Restaurant Abina verblijft. Op de website van Hotel Cafe Restaurant Abina vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Abina is een hotel en restaurant gelegen in Amstelveen, op loopafstand van het Amsterdamse Bos en Amsterdam. In de omgeving zijn er diverse winkelcentra, poppodia, musea en andere bezienswaardigheden te vinden. Het hotel beschikt over 23 kamers en heeft een gezellig restaurant waar je kunt genieten van specialiteiten zoals spare-ribs en mosselen. Daarnaast is er een bar waar je terecht kunt voor een drankje. Abina biedt ook zaalverhuur aan voor (bedrijfs)feesten en de locatie is goed bereikbaar, zowel het centrum van Amsterdam als Schiphol Airport zijn binnen 15 minuten te bereiken. De openingstijden worden niet vermeld in de tekst.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Cafe Restaurant Abina, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Cafe Restaurant Abina? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Cafe+Restaurant+Abina/@52.3114504,4.8466305,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5e1d1c01327e1:0x8bebc3a17324f806!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3114504!4d4.8466305!16s%2Fg%2F1tgdblsh?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amstelveen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amstelveen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amstelveen
  2. Hotel Cafe Restaurant Abina

Meer in Amstelveen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl