Grand Hotel Amstelveen

Overnachting boeken bij Grand Hotel Amstelveen? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Grand Hotel Amstelveen en boek direct.

Grand Hotel Amstelveen in Amstelveen

Grand Hotel Amstelveen is een Hotel in Amstelveen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amstelveen terwijl je bij Grand Hotel Amstelveen verblijft. Op de website van Grand Hotel Amstelveen vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Grand Hotel Amstelveen is een viersterrenhotel met ruime kamers, een uitgebreid ontbijt, gratis wifi en fitnessruimte. Het hotel heeft ook een hotelbar, vergaderruimte en sportieve en culinaire faciliteiten in de buurt. Het is ideaal gelegen ten opzichte van Schiphol Airport, het centrum van Amsterdam, Amstelveen en andere uitvalswegen. Er is momenteel een zomerdeal beschikbaar waarbij gasten kunnen genieten van een overnachting en een waterijsje op het zonnige terras. Het hotel biedt ook Luxe Junior Art Suites met extra's. Daarnaast is er een fototour beschikbaar om online kennis te maken met het hotel. Verder is er informatie over een succesvol evenement dat plaatsvond op Park de Kegel in Amstelveen en zijn er verschillende restaurants in de buurt van het hotel. Er is ook een interview met een vaste gast en gasten worden aangemoedigd om een review achter te laten op Google. Het hotel is te volgen op sociale media en er zijn contactgegevens vermeld voor Bowling de Kegel, NTC de Kegel Amstelveen en Bistro Nice!

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Grand Hotel Amstelveen, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Grand Hotel Amstelveen? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Grand+Hotel+Amstelveen/@52.2782516,4.8388122,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5e010cf6e24ef:0x7200c61de89bbb02!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.2782516!4d4.8388122!16s%2Fg%2F1thw5xzm?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amstelveen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amstelveen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amstelveen
  2. Grand Hotel Amstelveen

Meer in Amstelveen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl