The Church boutiquehotel

Overnachting boeken bij The Church boutiquehotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van The Church boutiquehotel en boek direct.

The Church boutiquehotel in Arnhem

The Church boutiquehotel is een Hotel in Arnhem. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Arnhem terwijl je bij The Church boutiquehotel verblijft. Op de website van The Church boutiquehotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het hotel-restaurant The Church in het modekwartier van Arnhem is een mysterieuze en unieke locatie. Het voormalige Lutherse kerkgebouw is omgetoverd tot een hotspot waar je kunt eten, slapen, loungen en feesten. Het interieur is een mix van modern design en historische elementen, zoals glas-in-loodramen en muurschilderingen in street art-stijl. In het restaurant en de cocktailbar kun je genieten van heerlijk eten en drinken, met zicht op de chef-kok. De hotelkamers zweven midden in de kerk en bieden een prachtig uitzicht op de omgeving. Het hotel is ook geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en ligt in het bruisende centrum van Arnhem, vlakbij winkels en bezienswaardigheden.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van The Church boutiquehotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij The Church boutiquehotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/The+Church+boutiquehotel/@51.9843977,5.9136895,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7a5a9017971c7:0x3b5a7a4ce018899a!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9843977!4d5.9136895!16s%2Fg%2F11sk2nqy2c?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Arnhem? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Arnhem pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Arnhem
  2. The Church boutiquehotel

Meer in Arnhem

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl