Pension Zonnenberg

Overnachting boeken bij Pension Zonnenberg? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Pension Zonnenberg en boek direct.

Pension Zonnenberg in Arnhem

Pension Zonnenberg is een in Arnhem. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Arnhem terwijl je bij Pension Zonnenberg verblijft. Op de website van Pension Zonnenberg vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit . Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Pension Zonnenberg is een pension gelegen in het centrum van Arnhem. Het pension biedt verschillende gemeubileerde en gestoffeerde kamers, die allen voorzien zijn van faciliteiten zoals een televisie, keukenblok met magnetron, koelkast, waterkoker en draadloos internet. Een verblijf in dit pension staat garant voor rust, een aangename sfeer en gemoedelijkheid. Op doordeweekse avonden wordt er een driegangenmenu geserveerd en in het weekend is er een pakket met diverse snacks beschikbaar. Het pension bevindt zich op een korte afstand van het centraal station, het Sonsbeek park en het hart van de stad. Verschillende verblijfsperiodes zijn mogelijk.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Pension Zonnenberg, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Pension Zonnenberg? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Pension+Zonnenberg/@51.9860084,5.9011415,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7a5b0c7bd8b69:0x6d4577e216dc7f1c!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9860084!4d5.9011415!16s%2Fg%2F1vvr5g5p?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Arnhem? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Arnhem pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Arnhem
  2. Pension Zonnenberg

Meer in Arnhem

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl