Logement Meijnerswijk

Overnachting boeken bij Logement Meijnerswijk? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Logement Meijnerswijk en boek direct.

Logement Meijnerswijk in Arnhem

Logement Meijnerswijk is een Accomodatie in Arnhem. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Arnhem terwijl je bij Logement Meijnerswijk verblijft. Op de website van Logement Meijnerswijk vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Accomodatie. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Logement Meijnerswijk is een accommodatie in Arnhem, omringd door het natuurpark Meinerswijk. Het pand is geschikt voor maximaal 18 personen en ligt op slechts 10 minuten loopafstand van het bruisende centrum met cafés, restaurants en de Korenmarkt. Het Stadion Gelredome en het dierenpark Burger's Zoo zijn ook vlakbij. De accommodatie biedt een ruime woonkamer met een grote zithoek en een flatscreen-tv. Er zijn twee grote eettafels en een inpandig terras met een picknicktafel en een prachtig uitzicht over de polder. De keuken is volledig uitgerust en er zijn vier slaapkamers met aparte bedden en een eigen badkamer. Op de tweede verdieping is er een ontspanningsruimte met spelletjes en een dartbord. De accommodatie is ideaal voor wie wil genieten van de charme en rust van de omgeving, maar ook het uitgaansleven van het centrum wil ervaren. Het is belangrijk op te merken dat er maximaal 18 personen in het pand mogen verblijven en dat feesten en barbecueën niet zijn toegestaan.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Logement Meijnerswijk, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Logement Meijnerswijk? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Logement+Meijnerswijk/@51.9786347,5.8977529,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7a5f52b4d218f:0x351f5df8212b94d7!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9786347!4d5.8977529!16s%2Fg%2F11fr6z6bj3?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Arnhem? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Arnhem pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Arnhem
  2. Logement Meijnerswijk

Meer in Arnhem

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl