Prinsengracht Hotel Amsterdam

Overnachting boeken bij Prinsengracht Hotel Amsterdam? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Prinsengracht Hotel Amsterdam en boek direct.

Prinsengracht Hotel Amsterdam in Amsterdam

Prinsengracht Hotel Amsterdam is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Prinsengracht Hotel Amsterdam verblijft. Op de website van Prinsengracht Hotel Amsterdam vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Prinsengracht Hotel in Amsterdam is gelegen aan de Prinsengracht en niet ver van de Amstel. Het hotel, gevestigd in twee 17e-eeuwse grachtenpanden, beschikt over 34 comfortabele kamers met uitzicht op de gracht of de binnentuin. Ondanks de centrale ligging in het oude centrum, biedt het hotel een oase van rust. Het hotel bevindt zich in de grachtengordel van Amsterdam, dat sinds augustus 2010 op de Unesco Werelderfgoedlijst staat. In de buurt van het hotel zijn verschillende attracties en musea te vinden, waarvoor entreekaarten vaak al in het hotel kunnen worden gekocht. Daarnaast biedt het hotel gratis wifi, een schitterende binnentuin, fietsverhuur, late check-out en de beste prijsgarantie. Het adres van het hotel is niet vermeld, maar er zijn nuttige links en een mogelijkheid om het hotel te volgen op sociale media.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Prinsengracht Hotel Amsterdam, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Prinsengracht Hotel Amsterdam? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Prinsengracht+Hotel+Amsterdam/@52.3620556,4.8945248,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c60994ae3eb553:0xbd22d9780d268bd8!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3620556!4d4.8945248!16s%2Fg%2F1tc__p74?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Prinsengracht Hotel Amsterdam

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl