Grand Canal Boutique Hotel

Overnachting boeken bij Grand Canal Boutique Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Grand Canal Boutique Hotel en boek direct.

Grand Canal Boutique Hotel in Amsterdam

Grand Canal Boutique Hotel is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Grand Canal Boutique Hotel verblijft. Op de website van Grand Canal Boutique Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Grand Canal Boutique Hotel is een luxe hotel in het hart van de 9 Streets District in Amsterdam. Het hotel biedt verschillende kamertypes, waaronder comfortkamers, deluxe kamers met uitzicht op de gracht, een superior kamer en zelfs een appartement met meerdere kamers. Alle kamers zijn voorzien van moderne faciliteiten, zoals een LCD TV, minibar en een bureau. Daarnaast hebben de badkamers een regendouche en sommige kamers hebben zelfs een bubbelbad. Het hotel biedt exclusieve voordelen, zoals authentieke Amsterdamse merkproducten. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met het hotel via de website of per e-mail.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Grand Canal Boutique Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Grand Canal Boutique Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Grand+Canal+Boutique+Hotel/@52.3706207,4.8842681,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609c30fd330a3:0x5ec0785043f1f13b!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3706207!4d4.8842681!16s%2Fg%2F113hhsyl9?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Grand Canal Boutique Hotel

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl