Amigo Hotel

Overnachting boeken bij Amigo Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Amigo Hotel en boek direct.

Amigo Hotel in Amsterdam

Amigo Hotel is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Amigo Hotel verblijft. Op de website van Amigo Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Amigo Budget Hostel Amsterdam is een nieuw en modern hostel gelegen in Amsterdam, de stad die je niet snel zult vergeten. Het hostel is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op loopafstand van het Eurolines busstation "Amstelstation" en op 12 minuten van het centraal station "Amsterdam Centraal Station". Het hostel bevindt zich in een grote winkelstraat met supermarkten, restaurants, coffeeshops en bars. Alle bekende bezienswaardigheden zoals het Van Gogh Museum, Leidseplein, Rembrandtplein, Dam Square, Red Light District, Vondelpark en het Anne Frank Huis zijn dichtbij. Het personeel staat klaar om je te helpen met ideeën voor je verblijf in Amsterdam. Amigo Budget Hostel biedt betaalbare accommodatie met gratis internet en wifi-service. Het hostel is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding. Het personeel is vriendelijk en het hostel is nieuw en schoon.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Amigo Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Amigo Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Amigo+Hotel/@52.3565968,4.9276394,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c60970c2a2299b:0x8bdb9d061cbef81!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3565968!4d4.9276394!16s%2Fg%2F1tgs03rj?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Amigo Hotel

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl