Park Centraal Amsterdam

Overnachting boeken bij Park Centraal Amsterdam? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Park Centraal Amsterdam en boek direct.

Park Centraal Amsterdam in Amsterdam

Park Centraal Amsterdam is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Park Centraal Amsterdam verblijft. Op de website van Park Centraal Amsterdam vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Park Centraal Amsterdam is een hedendaags hotel gelegen in de buurt van Leidseplein en Vondelpark. Het hotel biedt comfortabele kamers met een combinatie van Nederlands erfgoed en eigentijds design. Daarnaast is het hotel ook geschikt voor het organiseren van vergaderingen en evenementen. Het heeft diverse ruimtes die kunnen worden omgetoverd tot een video productiestudio. Momenteel biedt het hotel een speciale aanbieding van 10% korting op verblijven gedurende het hele jaar. Daarnaast zijn er twee culinaire hotspots in het hotel waar gasten kunnen genieten van drankjes en hapjes. Het hotel heeft ook een zusterhotel in Den Haag, waar het beroemde strand Scheveningen op slechts 15 minuten fietsen ligt. Gasten kunnen gebruikmaken van parkeergelegenheid en een fitnessruimte.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Park Centraal Amsterdam, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Park Centraal Amsterdam? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Park+Centraal+Amsterdam/@52.3615447,4.8829931,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609ef3222a1c1:0x14d0329c9d3cd3af!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3615447!4d4.8829931!16s%2Fg%2F11bxc7dxwf?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Park Centraal Amsterdam

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl