Quentin Golden Bear Hotel

Overnachting boeken bij Quentin Golden Bear Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Quentin Golden Bear Hotel en boek direct.

Quentin Golden Bear Hotel in Amsterdam

Quentin Golden Bear Hotel is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Quentin Golden Bear Hotel verblijft. Op de website van Quentin Golden Bear Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Dit artikel gaat over de voordelen van direct boeken bij een hotel in Amsterdam. Het hotel is perfect gelegen in het stadscentrum, dicht bij alle hoogtepunten van Amsterdam. Het bevindt zich in een charmante straat naast het Leidseplein en in de buurt van bezienswaardigheden zoals de Heineken Experience en het Museumplein. Daarnaast is het hotel gelegen in een van de beste winkelgebieden met veel boetieks genaamd de '9 straatjes'. Het hotel bestaat uit twee 18e-eeuwse gebouwen en heeft een achterhuis waar de Anne Frank familie tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft ondergedoken. Het hotel biedt ook een conciërgeservice en verhuurt fietsen. Gasten kunnen genieten van een ontbijt met uitzicht op de bruisende Amsterdamse stad.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Quentin Golden Bear Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Quentin Golden Bear Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Quentin+Golden+Bear+Hotel/@52.3656743,4.8852433,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609e9b797c4b7:0xa01fa30cfb2b9be!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3656743!4d4.8852433!16s%2Fg%2F1tgg94qx?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Quentin Golden Bear Hotel

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl