Alp Hotel Amsterdam City Centre

Overnachting boeken bij Alp Hotel Amsterdam City Centre? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Alp Hotel Amsterdam City Centre en boek direct.

Alp Hotel Amsterdam City Centre in Amsterdam

Alp Hotel Amsterdam City Centre is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Alp Hotel Amsterdam City Centre verblijft. Op de website van Alp Hotel Amsterdam City Centre vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Alp Hotel is een klein en charmant hotel in het centrum van Amsterdam, op minder dan een halve mijl van de Jordaan buurt. Het hotel biedt gratis WiFi en een terras. De kamers zijn licht en hebben een eigen badkamer. Er zijn kamers beschikbaar met een balkon en/of bubbelbad. 's Ochtends wordt er een ontbijtbuffet geserveerd met veel keuzemogelijkheden voor een energieke start van de dag. Je kunt de hele dag door gratis warme dranken en fruit nuttigen. Het hotel heeft geen restaurant, maar er zijn genoeg eetgelegenheden in de buurt. De check-out is normaal gesproken voor 11:00 uur, maar tegen betaling van €10 per uur is het mogelijk om later uit te checken (tot uiterlijk 13:00 uur). Het hotel is bereikbaar per e-mail of telefoon voor vragen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Alp Hotel Amsterdam City Centre, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Alp Hotel Amsterdam City Centre? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Alp+Hotel+Amsterdam+City+Centre/@52.3709768,4.8698931,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609df71fa3919:0xcc9b90bc5b159d79!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3709768!4d4.8698931!16s%2Fg%2F1tfrr35r?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Alp Hotel Amsterdam City Centre

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl