The Hendrick's Hotel

Overnachting boeken bij The Hendrick's Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van The Hendrick's Hotel en boek direct.

The Hendrick's Hotel in Amsterdam

The Hendrick's Hotel is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij The Hendrick's Hotel verblijft. Op de website van The Hendrick's Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Hendrick's Hotel is een betoverend boetiekhotel gelegen aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam. Het hotel biedt luxe design en hartverwarmende service. Het is gevestigd in een charmant 17e-eeuws monumentaal grachtenpand en ligt vlakbij het Centraal Station van Amsterdam en andere bezienswaardigheden. Het hotel heeft 25 ruime kamers en suites, elk met een unieke inrichting geïnspireerd op de handel, reizen en romantiek. Gasten kunnen genieten van speciale arrangementen en profiteren van koninklijke voordelen. Het vriendelijke personeel staat klaar om gasten te helpen met tickets, vervoer en informatie over de stad. Het Hendrick's Hotel wordt hoog gewaardeerd door gasten vanwege de prachtige inrichting, vriendelijk personeel en schone kamers.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van The Hendrick's Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij The Hendrick's Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/The+Hendrick's+Hotel/@52.3735438,4.906029,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609bb08ab830b:0x9d2545ee4126926!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3735438!4d4.906029!16s%2Fg%2F11fxb4j19z?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. The Hendrick's Hotel

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl