Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen

Overnachting boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen en boek direct.

Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen in Den Haag

Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen is een Hotel in Den Haag. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Den Haag terwijl je bij Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen verblijft. Op de website van Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen biedt een luxe verblijf op loopafstand van het strand. Het hotel heeft een review score van 8,5 en wordt goed beoordeeld op verschillende boekingssites. Het hotel ligt in Scheveningen, een populaire badplaats met attracties zoals het Holland Casino en het Circustheater. Het hotel is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer en is daardoor een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan de binnenstad van Den Haag. In het hotel kunt u genieten van culinaire gerechten in het restaurant Marina Lounge. Verder zijn er verschillende arrangementen beschikbaar, zoals een fiets- en wandelarrangement en een familiearrangement. Het hotel biedt ook een nieuwsbrief aan om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Fletcher+Hotel-Restaurant+Scheveningen/@52.1116087,4.2823067,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5b0a710ba5e77:0xb199f642f6a27ef5!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1116087!4d4.2823067!16s%2Fg%2F11qnd4wjdc?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Den Haag? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Den Haag pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Den Haag
  2. Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen

Meer in Den Haag

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl